Respect voor de nabestaanden
en de wensen van de overledene,
daar begint het mee.
Dé specialist in uitvaartverzekeringen

Onderlingehulp is dé specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen op onze eilanden. Maar liefst 30.000 mensen hebben al gekozen voor een uitvaartverzekering van Onderlingehulp. Omdat zij weten dat wij werken volgens het motto: uw laatste wens is onze eerste zorg. Onderlingehulp is actief sinds 1986 en heeft kantoren op Curaçao, Aruba en Bonaire.

Wanneer u een uitvaartverzekering wilt afsluiten, wordt door ons een analyse van uw persoonlijke situatie gemaakt. Vaak zijn enkele vragen hiervoor al voldoende. Vervolgens bepaalt u welke van onze uitvaartverzekeringen naar uw oordeel het beste aansluit bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Respect voor de gevoelens van de nabestaanden en wensen van de overledene zijn bij ons vertrouwde begrippen. Bij een sterfgeval is één telefoontje naar Onderlingehulp voldoende om de nabestaanden te ontlasten van al het noodzakelijke regelwerk. Onderlingehulp werkt hierbij samen met alle begrafenisondernemers.

Wat maakt Onderlingehulp de juiste keus?

Wij zijn met kop en schouders de grootste uitvaartverzekeraar op Aruba, Bonaire en Curacao. Al 30.000 mensen zijn u voor gegaan en zijn lid geworden van de grote Onderlingehulp familie. Wordt het geen tijd dat u ook lid wordt en uw nabestaanden de financiële rompslomp van uw overlijden bespaart?

U staat voor ons centraal. Zorgvuldig zijn in de relatie met u; dat is een vereiste voor onze medewerkers en in ons werk gewaarborgd. Wij zijn vooruitstrevend in het gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen die we aanwenden om onze producten en diensten transparant en professioneel aan te bieden. Wij zijn dan ook de enige uitvaartverzekeraar waar u online, via “Mijn Onderlingehulp”, zelf uw gegevens kunt bekijken of een nieuwe polis kunt afsluiten.

Wij zijn financieel zeer solide. Dat betekent dat wij voldoen aan alle regelgeving en daarboven zelfs extra buffers aanhouden. Dat is onze eer en onze trots. Als financiële instelling vallen wij onder het toezicht van de Centrale Bank voor Curacao en St. Maarten (CBCS), de Nederlandse Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wist u dat wij als enige uitvaartverzekeraar beschikken over de benodigde vergunning van DNB om actief te zijn in Caribisch Nederland?

De premie wordt bij het afsluiten van de verzekering vastgesteld. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw leeftijd, de hoogte van het door u gekozen verzekerd kapitaal en de door u gekozen premiebetalingsduur. Hierna wordt de premie niet meer aangepast. U weet dus vooraf wat de premie zal zijn over de gehele premiebetalingsduur. Een fijn en zeker gevoel. Geen onaangename verrassingen.

Kinderen van ouders die bij Onderlingehulp verzekerd zijn worden gratis meeverzekerd. U moet ze alleen aanmelden en na acceptatie zijn ze verzekerd. U betaalt daar niets extra’s voor!

Je weet het nooit…. Mocht u tijdens een vakantie in het buitenland komen te overlijden, dan vergoed Onderlingehulp bovenop het verzekerd kapitaal een extra dekking om de repatriëringskosten te bekostigen.

Uw uitvaartverzekering bij Onderlingehulp biedt u als geen ander keuzevrijheid. U of uw nabestaanden zijn niet gebonden aan één uitvaartonderneming. Welke uitvaartonderneming dan ook, de keuze is aan u. Ook als u later in een ander land woont en daar begraven wenst te worden. Voor ons geen probleem!

Hebt u een verzekering bij Onderlingehulp afgesloten maar wilt u om de een of andere reden de verzekering niet voortzetten? Binnen 30 dagen kunt u zonder opgaaf van reden de verzekering gratis beëindigen. Jammer voor ons maar wij respecteren uw wensen en vinden dat u moet kunnen terugkomen op een eerder besluit als dit voor u toch niet het juiste was.

U hebt al een verzekering bij Onderlingehulp of deze is inmiddels premievrij geworden. U wilt het verzekerd kapitaal nu verhogen omdat u meer financiële armslag heeft of omdat u zich realiseert dat u meer nodig zult hebben voor de uitvaart naar uw wens. Dat kan! U sluit een Upgrade die het totaal verzekerd kapitaal verhoogt naar het niveau dat u wenst.

Wat klanten zeggen